Sari la conținut

Un nou șef al Marelui Stat Major, propus președintei. Guvernul a numit noi directori ai Agențiilor de Asistență Socială

  • de

Președintei i s-a înaintat propunerea de a-l numi pe Vitalie Micov șef al Marelui Stat Major al Armatei Naționale. Decizia a fost aprobată de către cabinetul de miniștri, la propunerea ministrului Apărării Anatolie Nosatîi.

Totodată, conducerea Ministerului Protecției Sociale a schimbat directorii Agențiilor Teritoriale pentru Asistență Socială. Astfel, Agenția Centru va fi coordonată de către Veronica Rusu, Centru-Vest de Marina Croitoru, Nord – de Alina Postolachi, Nord-Est – de Aliona Peretiatco, Nord – de Lucia Dioniac, Nord-Vest de Emilia Ciobanu Nord-Vest, Sud – de Oxana Radu, Sud-Est de Victoria Gandrabur și Sud-Vest de Tamara Călugăru.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Vadim Smântână va prelua funcția de director adjunct al Agenției pentru dezvoltarea programelor de activități de tineret. Funcționarul va exercita în continuare atribuțiile de șef al instituției, până se identifică un nou director.

Totodată, Andrei Popa pleacă din funcția de director general adjunct al Agenției pentru Proprietate Intelectuală.

Amintim că, la ședința de săptămâna trecută a cabinetului de miniștri, președintei i s-a propus demisia șefului Marelui Stat Major, Eduard Ohladciuc. Ulterior, decretul semnat de Maia Sandu a fost publicat pe pagina oficială a Președinției.

Articolul Un nou șef al Marelui Stat Major, propus președintei. Guvernul a numit noi directori ai Agențiilor de Asistență Socială apare prima dată în Realitatea.md.