Sari la conținut

FOTO, VIDEO Rusia a atcat din nou Odesa. Patru oameni au fost uciși, iar zece – răniți

  • de

Patru persoane au fost ucise, iar altele zece au fost rănite, după ce joi noaptea, armata Rusiei a atacat Odesa.

„Inamicul a atacat regiunea Odessa cu rachete balistice. Patru oameni au fost ucişi, printre care şi o adolescentă”, a scris guvernatorul regiunii.

În urma atacului cu rachete balistice, o clădire de locuințe a fost distrusă, iar mai mulți locatari au rămas blocaţi sub dărâmături. De asemenea, oficialul ucrainean a mai precizat că printre cei care şi-au pierdut viaţa, în afara tinerei în vârstă de 16 ani, se numără şi o femeie de 43 de ani şi un bărbat de 22 de ani.

Nouă răniţi sunt spitalizaţi, dintre care patru în stare gravă, transmite Digi24.ro.

Echipele de intervenție au fost suprinse cum scot cadavrele oamenilor de sub ruine la lumina lanternelor.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/ssstwitter.com_1728640672774.mp4″ muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

În ultima vreme, rușii şi-au intensificat atacurile în sudul Ucrainei, unde au avariat nave civile în porturi din regiunea Odessa. Miercuri, la bordul unui port-container au fost ucişi opt oameni. Înainte de luna februarie 2022, când a Rusia a declanșat în Ucraina războiul, era una din cele mai mari exportatoare de cereale din lume. Loviturile repetate asupra porturilor şi silozurilor au redus mult capacitatea respectivă.

Articolul FOTO, VIDEO Rusia a atcat din nou Odesa. Patru oameni au fost uciși, iar zece – răniți apare prima dată în Realitatea.md.