Sari la conținut

Hramul va fi sărbătorit în 146 de localități din țară. Polițiștii vor fi la datorie pentru a asigura ordinea publică

  • de

În 146 de localități din Republica Moldova, inclusiv în Chișinău, va fi sărbătorit luni, 14 octombrie, hramul. Polițiștii vor fi la datorie și vor asigura ordinea publică și securitatea rutieră. 

„Pentru buna desfășurare a activităților cultural-artistice, facem apel la cetățeni să manifeste un comportament decent și să evite consumul excesiv de alcool”, transmite Poliția.

Totodată, oamenii legii vin cu câteva îndemnuri către cetățeni:

Nu urcați la volan dacă ați consumat alcool.
Părinții sunt rugați să nu-și lase copiii nesupravegheați.
Aveți grijă de bunurile personale, în special în locurile aglomerate.
Parcați vehiculele doar în locuri special amenajate”, se arată în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova.

„Dacă sunteți martorii unor încălcări ale legii, vă îndemnăm să contactați Poliția la numărul unic de urgență 112 sau să vă adresați celui mai apropiat polițist”, comunică instituția.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că în legătură cu desfășurarea evenimentelor cultural-artistice dedicate Hramul Chișinăului, începând de sâmbătă, ora 14:00, și până la 15 octombrie, ora 05:00, circulația rutieră în Piața Marii Adunări Naționale va fi sistată în perimetrul străzilor Maria Cebotari și Vasile Alecsandri.

Articolul Hramul va fi sărbătorit în 146 de localități din țară. Polițiștii vor fi la datorie pentru a asigura ordinea publică apare prima dată în Realitatea.md.