Sari la conținut

Somelieri din Republica Moldova participă în aceste zile la Campionatul Mondial de Degustare din Bordeaux

  • de

Echipa națională de somelieri a Republicii Moldova participă la Campionatul Mondial de Degustare, care se desfășoară la Bordeaux, Franța, în perioada 10-14 octombrie curent. Această competiție de prestigiu reunește cei mai buni specialiști în arta degustării din întreaga lume, care își vor demonstra cunoștințele și abilitățile într-un concurs ce pune la încercare talentul și precizia profesională.

Asociația de Sommelier din Republica Moldova, susținută de Chateau Purcari, va reprezenta țara alături de Negru de Purcari, vinul emblematic al Moldovei. Acesta a fost distins cu numeroase premii internaționale de-a lungul anilor, printre care medalia de aur la Expoziția Mondială de la Paris în 1878 și recent la Challenge International du Vin din Bordeaux, 2020.


Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Prin această participare, echipa noastră își propune să demonstreze calitatea și potențialul vinurilor moldovenești pe scena internațională, consolidând poziția Moldovei în rândul producătorilor de vinuri de elită și să demonstreze că putem concura la scara internațională în arta degustării.

Articolul Somelieri din Republica Moldova participă în aceste zile la Campionatul Mondial de Degustare din Bordeaux apare prima dată în Realitatea.md.