Sari la conținut

Tanti Raia, tanti Nadia și restul afiliaților lui Șor nu scapă de poliție! Oamenii legii efectuează deja măsuri

  • de

Inspectoratul General al Poliției (IPN) s-a autosesizat în cazul acțiunilor relatate în articolul de investigație de jurnalista Măriuța Nistor de la Ziarul de Gardă, care s-a infiltrat sub alt nume în unul dintre colectivele formate de oligarhul fugar Ilan Șor prin țară pentru a sabota alegerile prezidențiale și referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE. Oamenii legii urmează să efectueze măsuri procesuale în acest sens.

„Mulțumim jurnaliștilor de investigație care au dat dovadă de profesionalism și au confirmat/ întărit probatoriul Poliției”, scrie într-un comunicat de presă al IGP, emis vineri seara, 11 octombrie curent.

Timp de trei luni, Măriuța Nistor a participat la așa-zisele proteste organizate de oamenii lui Șor înainte sau după ședințe de judecată, la întâlniri electorale cu unul dintre candidații lui Șor, pe care însă oamenii oligarhului care se ascunde la Moscova mizează că va fi scos din cursă și chiar a împărțit pliante cu falsuri despre Uniunea Europeană și Uniunea Eurasiatică. Tanti Raia, tanti Nadia, un așa-zis Alexandru sunt doar câteva personaje surprinse în articolul de investigație.

[bzplayer youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=eN6t02HanMs&ab_channel=ZiaruldeGard%C4%83″ muted=”false”]

Amintim că, ultima perioadă, oamenii legii și procurorii și-au intensificat acțiunile privind gruparea criminală „Șor”. Tot vineri, trei lideri raionali au fost plasați în arest preventiv pe un termen de 30 de zile. 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Tanti Raia, tanti Nadia și restul afiliaților lui Șor nu scapă de poliție! Oamenii legii efectuează deja măsuri apare prima dată în Realitatea.md.