Sari la conținut

VIDEO Expert constituțional: „Mergeți la referendum, votați cum vă dictează inima și conștiința!”

  • de

În mai puțin de o săptămână, cetățenii moldoveni sunt chemați la urne pentru a-și alege viitorul președinte, dar și pentru a decide dacă locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană. Rezultatele de la referendum vor influența 100% viitorul țării noastre, consideră expertul constituțional Nicolae Osmochescu.

„Indiscutabil. Pe 20 octombrie mă duc la referendum fără probleme, nu numai eu, dar și toată familia. Pentru că asta e viitorul. Fiecare dintre noi trebuie să înțeleagă foarte bine că anume rezultatele referendumului vor influența la 100% viitorul Republicii Moldova. Vom fi noi integrați în rândul țărilor democratice, liberale, progresive, din toate punctele de vedere sau nu. Să mergem la referendum și eu apelez la toți. Veniți la referendum, votați cum votați, votați cum vă dictează inima și conștiința”, spune Nicolae Osmochescu.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 20 octombrie, în aceeași zi cu referendumul constituțional privind aderarea țării noastre la UE. Cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/5ZJ8MnkvRAY” muted=”false”]

Articolul VIDEO Expert constituțional: „Mergeți la referendum, votați cum vă dictează inima și conștiința!” apare prima dată în Realitatea.md.