Sari la conținut

Introducerea venitului minim pentru cetățeni și dezvoltarea economiei – promisiunile lui Andrei Năstase

  • de

Introducerea venitului minim garantat pentru toți cetățenii, susținerea instituțiilor religioase și culturale locale, dar și punerea bazelor unei economii solide prin investiții în domeniile IT, agricultură și industrie, sunt câteva dintre promisiunile lui Andrei Năstase, candidat independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

„În calitate de candidat la funcția de președinte, mă angajez să introduc venitul minim garantat pentru toți cetățenii. Vom schimba articolul 47 din Constituție pentru a ne asigura că salariații și pensionarii beneficiază de un venit suficient pentru a-și asigura traiul de zi cu zi. Voi consolida instituțiile anticorupție, voi asigura independența justiției, voi milita pentru sancțiuni mai dure împotriva celor implicați în corupție.

Trebuie, de asemenea, să creștem transparența în contractele guvernamentale și să punem bazele unui viitor mai puternic pentru Moldova, restabilind încrederea în instituțiile publice. Să construim împreună o țară fără corupție și cu un sistem de justiție puternic și independent!

Politicile mele vor sprijini familiile prin programe sociale care îmbunătățesc accesul la servicii medicale de calitate, educație și locuințe. De asemenea, vreau să încurajez politici care întăresc comunitățile, cum ar fi sprijinul sporit pentru instituțiile religioase și culturale locale, precizează Andrei Năstase.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe data de 20 octombrie 2024, iar în cursa electorală au fost înscriși 11 candidați.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Introducerea venitului minim pentru cetățeni și dezvoltarea economiei – promisiunile lui Andrei Năstase apare prima dată în Realitatea.md.