Sari la conținut

VIDEO Igor Hîncu: Avem datoria de a oferi șansa copiilor noștri de a duce un trai decent într-o Moldovă europeană

  • de

„Pe 20 octombrie, ieșim cu toții la vot și spunem „DA” la referendumul pentru integrarea europeană”. Este îndemnul antreprenorului din Anenii Noi, Igor Hîncu, proprietarul afacerii EduJoc, o companie care produce jucării educative din materiale naturale pentru copii. Se cunoaște despre faptul că, prin activitatea sa, EduJoc își propune să rezolve problemele din sistemul educațional, care este deja învechit, dependența de ecrane a copiilor și lipsa de materiale didactice, resurse educative și jocuri.

„Sunt unul din beneficiarii suportului oferit de Uniunea Europeană, care de mai bine de zece ani ne ajută prin sprijin financiar, prin instruire, prin schimb de experiență. De fapt, ne oferă șansa de a rămâne acasă sau de a reveni acasă și de a dezvolta o afacere aici, în Moldova. Pe 20 octombrie, noi avem misiunea și datoria de a oferi șansa copiilor noștri de a duce un trai decent într-o Moldovă europeană. Pe 20 octombrie, ieșim cu toții la vot”, spune antreprenorul într-un mesaj video.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_5764.MOV” muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că referendumul constituțional privind aderarea țării noastre la UE va avea loc în aceeași zi cu alegerile prezidențiale, pe 20 octombrie curent. Cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”. Cetățenii vor putea răspunde cu „DA” și „NU”.

Articolul VIDEO Igor Hîncu: Avem datoria de a oferi șansa copiilor noștri de a duce un trai decent într-o Moldovă europeană apare prima dată în Realitatea.md.