Sari la conținut

VIDEO Peste 200.000 de oameni au participat la evenimentele organizate de Hramul orașului Chișinău

  • de

Peste 200.000 de oameni au participat la evenimentele organizate de Primăria Capitalei atât în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), cât și în alte locații din oraș, unde municipalitatea a desfășurat activități cultural-artistice dedicate Hramului Orașului. Datele au fost prezentate de primarul Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale din 15 octombrie.

„Pentru a doua oară consecutiv am văzut cifre impresionante în Piață, după ce la „Youth Fest” au fost peste 100.000 de oameni”, a conchis edilul.

În cadrul aceleiași ședințe, Ion Ceban a mulțumit tuturor celor implicați în organizarea și buna desfășurare a Hramului Orașului, inclusiv partenerilor și sponsorilor.

În acest an, Capitala a reunit locuitorii și vizitatorii săi în două zile pline de activități care au reflectat bogăția culturală și diversitatea orașului. Atmosfera festivă a cuprins fiecare colț, oferind tuturor ocazia de a se reconecta cu tradițiile și de a celebra spiritul autentic al Chișinăului.

Pe lângă concertele spectaculoase, programul a inclus târguri, expoziții, activități culturale și de divertisment.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Peste 200.000 de oameni au participat la evenimentele organizate de Hramul orașului Chișinău apare prima dată în Realitatea.md.