Sari la conținut

VIDEO Premierul îndeamnă moldovenii să participe la alegeri: „Este important să participăm la acest exercițiu”

  • de

Dorin Recean îndeamnă cetățenii să participe la alegeri, pe 20 octombrie 2024. Mesajul a fost transmis în debutul ședinței de Guvern de miercuri, 16 octombrie.

Șeful Executivului a rugat cetățenii să participe la scrutin și să își indemne membrii familiei și prietenii să participe la scrutin. Premierul a reiterat importanța participării la prezidențiale și referendumul pentru integrare europeană.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Să solicităm câte două buletine, unul pentru referendum, unul pentru prezidențiale. Și să votăm. Este important să participăm la acest exercițiu democratic”, a declarat Recean.

Pe 20 octombrie 2024, circa trei milioane de moldoveni sunt așteptați la urnele de vot. Aceștia vor trebui să aleagă unul dintre cei 11 candidați înscriși în buletinul de vot și să spună dacă susțin includerea în Constituție a obiectivului de aderare la UE a țării noastre.

Articolul VIDEO Premierul îndeamnă moldovenii să participe la alegeri: „Este important să participăm la acest exercițiu” apare prima dată în Realitatea.md.