Sari la conținut

Lansarea unui program ipotecar și oprirea exodului investitorilor – promisiunile Nataliei Morari

  • de

Lansarea unui program ipotecar de stat cu o dobândă de doar 1%, oprirea exodului investitorilor, dar și restabilirea învățământul tehnic profesional, sunt câteva dintre promisiunile Nataliei Morari, candidat independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

„În primul rând, mă voi implica în deschiderea de noi piețe de export și promovarea produselor agricole moldovenești în străinătate. La fel, voi determina implicarea largă a reprezentanților fermierilor în elaborarea bugetelor de susținere și subvenționare a agriculturilor. De asemenea, voi determina crearea condițiilor maximal atractive pentru investitori industriali, pentru a construi platforme industriale în toate raionale țării.

Voi lansa un program cu un efect dublu – vom introduce o inițiativă prin care pensionarii cu venituri reduse să primească lunar bonuri în valoare de 1500 lei. Cu aceste bonuri, ei vor putea achiziționa produse alimentare de producție locală din orice magazin alimentar din țară, stimulând astfel cererea pentru producătorii autohtoni”, precizează Natalia Morari.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe data de 20 octombrie 2024, iar în cursa electorală au fost înscriși 11 candidați.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Lansarea unui program ipotecar și oprirea exodului investitorilor – promisiunile Nataliei Morari apare prima dată în Realitatea.md.