Sari la conținut

Lasconi, mesaj înainte de referendum: Moldovenii vor să lase moștenire generației tinere o țară în care au libertăți

  • de

Moldovenii vor să lase moștenire generației are vine o țară în care au libertăți, susține Elena Lasoni. Politiciana din România se declară încrezătoare că basarabenii vor susține duminică integrarea europeană a țării.

„Pentru noi, cei care ne dorim să trăim în libertate, să ne bucurăm de toate beneficiile unei Europe prospere, Rusia nu este undeva departe, o amenințare vagă, ci cel mai mare pericol la adresa vieții noastre așa cum ne chinuim să o construim de 35 de ani.

Și moldovenii înțeleg poate mai bine decât noi asta și sper că duminică vor spune la referendum un DA hotărât, ca să lase moștenire și generației tinere o țară în care au libertăți și prosperitate toți, nu doar unii pe care-i alege regimul”, notează Lasconi.

În același timp, candidata USR la Președinția română i-a amintit oponentului său, Mircea Geoană despre vizitele la Moscova în 2009 și despre faptul că a fost numit în funcție, la NATO, de PSD.

„Domnule Geoană, să știți că Moscova nu crede în lacrimi! Nu a crezut nici în 2009, când v-ați dus să le cerșiți președinția României cu avionul privat al domnului Vîntu de parcă România era gubernie rusească. Nu a crezut nici în 2019 când, așa cum notează presa centrală, cu ajutorul lui Moshe Kantor, unul dintre apropiații lui Putin, dumneavoastră ați fost numit de doamna Viorica Dăncilă la NATO. România și-a ales drumul: clar spre Vest, niciodată înapoi spre Rusia lui Putin!”, mai susține Lasconi.

Articolul Lasconi, mesaj înainte de referendum: Moldovenii vor să lase moștenire generației tinere o țară în care au libertăți apare prima dată în Realitatea.md.