Sari la conținut

VIDEO Alegerile din 20 octombrie sunt pe RLIVE TV și realitatea.md: Te informăm rapid, corect și echilibrat!

  • de

Pe 20 octombrie curent, Republica Moldova îşi alege viitorul preşedinte şi răspunde cu „DA” sau „NU” la referendumul republican constituţional privind aderarea ţării noastre la Uniunea Europeană. RLIVE TV va transmite în direct pe tot parcursul zilei – cum votează cetăţenii, diaspora, şi desigur, candidaţii înscrişi în cursă, care sunt cele mai noi informaţii de la Comisia Electorală Centrală, observatorii și IGP.

De la ora 14:00, dăm start unui maraton televizat până la miezul nopţii, cu ediţii speciale în limbile română şi rusă. Moderatoarele Valentina Ursu, Ileana Pîrgaru, Lilia Buracovschi şi invitaţii lor, din studioul RLIVE TV, vor analiza mersul votării şi desfăşurarea celor două scrutine.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/PROMO-Alegeri-RLIVE.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Odată cu închiderea secţiilor de votare şi începerea numărării voturilor, RLIVE TV va fi în direct cu primele rezultate ale votării şi declaraţiile candidaţilor de la sediile partidelor.

Redacţiile realitatea.md, rupor.md și moldovalive.md, vor munci în regim alert, pentru ca informaţia veridică în limbile română, rusă și engleză, să ajungă cât mai rapid la cetăţeni.

Alegerile din 20 octombrie sunt pe RLIVE TV și realitatea.md!

Articolul VIDEO Alegerile din 20 octombrie sunt pe RLIVE TV și realitatea.md: Te informăm rapid, corect și echilibrat! apare prima dată în Realitatea.md.