Sari la conținut

Încă o șansă pentru unii cetățeni? Trei secții de votare din Chișinău, cu program prelungit

  • de

Trei secții de votare din municipiul Chișinău și-au prelungit activitatea până la 22:00, anunță Poliția Națională, într-un comunicat de presă. Nu este clar, deocamdată, din ce motive.

„Vă informăm că toate Secțiile de votare înregistrate pe teritoriul țării și-au încheiat activitatea, cu excepția a 3 Secții din mun. Chișinău care și-au prelungit programul până la ora 22:00.

Sarcinile atribuite Poliției au fost realizate, fiind asigurată buna desfășurare și integritatea procesului electoral. Încălcările/incidentele înregistrate au fost raportate Comisiei Electorale Centrale și vor fi documentate după competență. Mulțumim polițiștilor care și-au exercitat atribuțiile de serviciu pentru ca scrutinul electoral să se desfășoare în normele legii și pentru asigurarea ordinii publice”, informează IGP.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că, alegătorii au fost chemați duminică, 20 octombrie curent, la vot pentru a-și alege viitorul președinte, din cei 11 candidați înscriși în cursă. Este vorba de Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi şi Natalia Morari.

La fel, moldovenii au fost invitați să participe și la referendumul constituțional republican, cu opțiunea „DA” sau „NU” la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”

STOP VOT! Secțiile de votare din țară au fost închise

Articolul Încă o șansă pentru unii cetățeni? Trei secții de votare din Chișinău, cu program prelungit apare prima dată în Realitatea.md.