Sari la conținut

Moldovenii și-au făcut astăzi drum la centrele ASP. Câte acte de identitate au fost eliberate

  • de

Funcționarii Agenției Servicii Publice (ASP) au eliberat, de la 07:00 și până la 13:00, 1.223 de buletine de identitate, iar altele 719 provizorii. Informațiile au fost prezentate de agenție, într-un comunicat de presă.

De asemenea, potrivit ASP, toate centrele multifuncționale activează până la ora 21:00.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că în Republica Moldova au loc alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderare la Uniunea Europeană.  Cele peste 2.000 de secții de votare s-au deschis la ora 07:00.

Alegătorii vor trebuie să opteze pentru unul dintre cei 11 candidați care aspiră la funcția de președinte al Republicii Moldova: Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi şi Natalia Morari.

La referendumul constituțional republican, votanții vor răspunde „DA” sau „NU” la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”

Secțiile de votare se vor închide la ora 21:00. Ulterior, va începe procesarea buletinelor de vot și anunțarea primelor rezultate preliminare a scrutinelor.


Articolul Moldovenii și-au făcut astăzi drum la centrele ASP. Câte acte de identitate au fost eliberate apare prima dată în Realitatea.md.