Sari la conținut

Precizările MAE în legătură cu alerta cu bombă la o secție din Bologna. Procesul de vot a fost suspendat

  • de

Din cauza alertei cu bombă de la o secție din Bologna, Italia, autoritățile anunță că activitatea biroului electoral a fost suspendată pe o perioadă scurtă de timp. Potrivit Ministerul Afacerilor Externe, autoritățile italiene au decis evacuarea și începerea verificărilor corespunzătoare.

„În toată această perioadă, buletinele au fost păstrate în spațiu securizat, iar urna de vot a continuat să fie monitorizată cu camera video pusă la dispoziție de către Comisia Electorală Centrală. După încheierea acțiunilor de verificare, în funcție de rezultat, secția de votare își va relua activitatea”, declară reprezentanții MAE.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că o persoană a telefonat administratorul clădirii unde se află secția de votare din Bologna și a informat despre faptul că edificiul ar fi minat. Conform surselor IPN, persoana care a efectuat apelul vorbea limba italiană.

Alertă cu bombă în clădire unde se află secția de votare din Bologna. Detalii despre persoana care a telefonat

 

Articolul Precizările MAE în legătură cu alerta cu bombă la o secție din Bologna. Procesul de vot a fost suspendat apare prima dată în Realitatea.md.