Sari la conținut

Site-ul CEC a picat? Vicepreședintele Comisiei Electorale Centrale explică: Probabil este suprasolicitat

  • de

Mai multe persoane raportează că pagina web a Comisiei Electorale Centrale unde se afișează rezultatele preliminare ale alegerilor nu se încarcă, Pavel Postica, vicepreședintele Comisiei Electorale Centrale, a declarat în cadrul unei ediții speciale la RLIVE TV, moderată de Ileana Pîrgaru, că ar putea fi vorba despre suprasolicitare.

Oficialul a precizat că, din experiența pe care o are, sunt mai mulți factori care influențează funcționalitatea sistemelor. În același timp, potrivit lui Pavel Postica, dificultățile ar putea apărea în funcție de tipul dispozitivului de pe care se accesează platforma.

 

Duminică, 20 octombrie 2024, moldovenii și-au ales președintele și s-au expus cu referire la integrarea europeană a Republicii Moldova. În total, la urne s-au prezentat circa 1,5 milioane de cetățeni.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Votul în diasporă continuă încă la unele secții, urmând să fie încheiat la ora locală 21:00. Totodată, la București și Moscova activitatea funcționarilor electorali a fost prelungită cu două ore.

Articolul Site-ul CEC a picat? Vicepreședintele Comisiei Electorale Centrale explică: Probabil este suprasolicitat apare prima dată în Realitatea.md.