Sari la conținut

STOP CADRU „Tricolorul” a venit să voteze la o secție din Italia. Trei moldovence au făcut furori la alegeri

  • de

Trei moldovence au făcut furori la secția de votare din Lecco, Italia. Conaționalele au venit la alegeri îmbrăcate în culorile tricolorului.

Imagini de la fața locului au fost publicate de către consulatul Moldovei la Milano. Moldovencele au adus cu ele și muzică tematică, transformând ziua prezidențialelor și referendumului în spectacol.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Alegătorii secției de votare din Lecco, Italia, au ales să transforme ziua votului de astăzi într-un spectacol al demnității. Pentru țară, pentru neam, pentru tricolor. Mândria de a alege și a participa la făurirea viitorului”, au transmis diplomații moldoveni.

După ce și-au exercitat dreptul la vota, conaționalele s-au fotografiat alături de membrii secției de votare și alegătorii care le-au admirat exercitarea votului.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/464130995_9012862628746365_4808384259724193717_n-(1).mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]



Articolul STOP CADRU „Tricolorul” a venit să voteze la o secție din Italia. Trei moldovence au făcut furori la alegeri apare prima dată în Realitatea.md.