Sari la conținut

Un instructor de zbor a murit după ce s-a prăbușit cu parapanta, în Brașov. Zbura cu o elevă, care a scăpat cu viață

  • de

Un incident tragic a avut loc în municipiul Săcele din județul Brașov. Un bărbat de 47 de ani, instructor de zbor, a murit, duminică, 20 octombrie curent, după ce a căzut de la înălţime în timpul unui zbor cu parapanta, în timp ce femeia cu care zbura în tandem a reușit să scape cu viață, scrie digi24.ro.

Primele cercetări arată că, în timpul zborului împreună cu o persoană de 23 de ani, bărbatul s-ar fi desprins de echipamentul de zbor, în condiţii deocamdată necunoscute, şi a murit în urma impactului cu solul.

Soția instructorului de zbor cu parapanta a ajuns la locul incidentului, iar ulterior a intrat în stare de șoc și a fost preluată de o ambulanță pentru a o duce la spital.

„La data de 20 octombrie, în jurul orei 12.20, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov a fost sesizată printr-un apel de urgenţă, prin sistemul 112, cu privire la faptul că în zona Bunloc, din municipiul Săcele, un bărbat, care efectua un zbor cu parapanta, ar fi căzut de la înălţime, iar în urma impactului cu solul acesta a decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Polițiștii investighează toate circumstanțele producerii incidentului pentru a stabili cauza acestuia.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Un instructor de zbor a murit după ce s-a prăbușit cu parapanta, în Brașov. Zbura cu o elevă, care a scăpat cu viață apare prima dată în Realitatea.md.