Sari la conținut

Victoria Furtună și-a exercitat dreptul la vot: „Am votat pentru o Moldovă furtunoasă”

  • de

Candidatul independent Victoria Furtună, care aspiră la funcția de Președinte al Republicii Moldova, și-a exercitat dreptul la vot. Victoria Furtună a votat în orașul Hîncești, iar jurnaliștii de la TV6 au publicat imagini video cu declarațiile acesteia.

„Am votat pentru viitorul Republicii Moldova, pentru o Moldovă furtunoasă, pentru o Moldovă care are relații bune cu toate țările lumii. Am votat pentru noi, poporul. Am votat pentru a restabili istoria țării noastre, limba țării noastre și credința în bunul Dumnezeu. Și vă asigur că împreună vom fi creatorii unei noi Moldove”, a declarat Victoria Furtună.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/VICTORIA-FURTUNA.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe 20 octombrie 2024 în Republica Moldova au loc alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderare la Uniunea Europeană. Circa trei milioane de cetățeni sunt așteptați la urne.

Alegătorii vor trebuie să opteze pentru unul dintre cei 11 candidați care aspiră la funcția de președinte al Republicii Moldova: Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi şi Natalia Morari.

Articolul Victoria Furtună și-a exercitat dreptul la vot: „Am votat pentru o Moldovă furtunoasă” apare prima dată în Realitatea.md.