Sari la conținut

VIDEO Forfotă mare la sediul electoral al PAS: Miniștri, deputați și activiști așteaptă rezultatele preliminare

  • de

Forfotă mare la sediul staffului electoral al PAS, după închiderea secțiilor de votare. Mai mulți parlamentari, oficiali și activiști se află la fața locului și așteaptă rezultatele preliminare ale votului.

Deputatul Eugeniu Sinchevici i-a relatat colegului nostru, Traian Stoianov, că în opinia sa de finalitatea referendumului pentru integrare europeană depinde viața lui de mai departe. Și parlamentarul Lilian Carp a conchis că este impresionat de numărul de alegători care au participat la scrutin.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe de altă parte, Evghenia Cojocari au spus că așteaptă să se încheie și votul în diasporă, pentru a vedea tabloul electoral complet. Ministrul Alexei Buzu a precizat că, în opinia sa, cei care fac campanie trebuie să comunice mai eficient cu tinerii.

PAS a fost înregistrat în calitate de concurent electoral la referendum cu opțiunea „DA”, a înaintat și a susținut candidatura Maiei Sandu la prezidențiale.

Articolul VIDEO Forfotă mare la sediul electoral al PAS: Miniștri, deputați și activiști așteaptă rezultatele preliminare apare prima dată în Realitatea.md.