Sari la conținut

VIDEO Fostul președinte al țării, Igor Dodon, la urna de vot: „Am votat pentru dreptate!”

  • de

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, și-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 15:00. Însoțit de soția sa, Dodon a declarat că a votat „pentru dreptate”.

„Am votat pentru dreptate, pentru o persoană care va putea asigura dreptate pentru toți. Moldovenii merită un președinte care să-i reprezinte, să nu împartă cetățenii Republicii Moldova în buni și mai puțini buni.

Noi dorim un președinte al țării care să respecte Constituția, să pledeze pentru dreptate, să fie deschis pentru dialog și cu estul și cu vestul. Un președinte care va asigura un dialog și cu cetățenii noștri din stânga Nistrului, din Transnistria. Noi considerăm că avem șanse reale ca după acest scrutin electoral să avem un astfel de președinte.

Eu nu am participat la referendum, nu sunt de acord cu modificarea Constituție”, a declarat Dorin Dodon.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe 20 octombrie 2024 în Republica Moldova au loc alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderare la Uniunea Europeană. Circa trei milioane de cetățeni sunt așteptați la urne.

Alegătorii vor trebuie să opteze pentru unul dintre cei 11 candidați care aspiră la funcția de președinte al Republicii Moldova: Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi şi Natalia Morari.

Articolul VIDEO Fostul președinte al țării, Igor Dodon, la urna de vot: „Am votat pentru dreptate!” apare prima dată în Realitatea.md.