Sari la conținut

VIDEO Speră să fie mai bine! Cetățenii Republicii Moldova, aflați la Galați, au ales viitorul

  • de

Și basarabenii stabiliți la Galați au mers la secțiile de votare, pentru a-și exprima opțiunea la prezidențiale și referendum. Cetățenii Republicii Moldova au relatat jurnaliștilor că speră un viitor mai bun.

Funcționarii electorali au relatat că prezența este constantă, iar primii votanți au venit de la prima oră, pentru a-și exprima dreptul la vot. Secția este pregătită să primească până la 3000 de persoane.

„Nu votăm anumită persoană, votăm anumite valori. Votăm libertatea, votăm prosperitatea și votăm o viață mai bună”, a spus un cuplu care a venit la secția de votare din Galați.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/DIASPORA-GALATI-(1).mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Basarabenii stabiliți în România s-au mobilizat să participe la prezidențiale și referendum. Peste Prut sunt deschise 16 secții de votare. Două funcționează în incinta Autorității Electorale Permanente și una în sediul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, la București. Câte două secții de votare au fost create la Cluj şi Iaşi, iar altele la Brașov, Sibiu, Craiova, Bacău, Constanța, Oradea, Galați, Suceava și Timișoara.

Articolul VIDEO Speră să fie mai bine! Cetățenii Republicii Moldova, aflați la Galați, au ales viitorul apare prima dată în Realitatea.md.