Sari la conținut

VIDEO Vasile Tarlev, prezent la urna de vot: „Am fost informat despre unele încălcări”

  • de

Candidatul Partidului „Viitorul Moldovei”, Vasile Tarlev, care aspiră la funcția de Președinte al Republicii Moldova, și-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 08:30. Este primul dintre candidați care a mers la secția de votare și a fost însoțit de soție.

Tarlev a declarat că a votat „pentru viitorul Moldovei, un viitor mai bun, mai fericit, mai prosper, pentru stabilitate, pentru succes”. Totodată, a menționat că imediat după deschiderea secțiilor de vot, a fost informat și despre unele încălcări.

„Prima informație nedorită a fost prim mass-media răspândit precum că aș fi fost exclus din buletin și trebuie votat nu știu care candidat, și al doilea mai neplăcut ca primul că în instituțiile medicale din Chișinău personalul medical strânge buletinele de vot ale pacienților pentru ceva. Asta m-a întristat.

Am luat două buletine de vot: unul pentru președintele țării, și unul pentru referendul. Am venit cu gânduri bune, cu curaj, cu drepturi”, a declarat Vasile Tarlev.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe 20 octombrie 2024 în Republica Moldova au loc alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderare la Uniunea Europeană. Circa trei milioane de cetățeni sunt așteptați la urne.

Alegătorii vor trebuie să opteze pentru unul dintre cei 11 candidați care aspiră la funcția de președinte al Republicii Moldova: Alexandr Stoianoglo, Maia Sandu, Renato Usatîi, Vasile Tarlev, Irina Vlah, Ion Chicu, Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Victoria Furtună, Tudor Ulianovschi şi Natalia Morari.

Articolul VIDEO Vasile Tarlev, prezent la urna de vot: „Am fost informat despre unele încălcări” apare prima dată în Realitatea.md.