Sari la conținut

VIDEO Votul, mai presus de toate. Un moldovean din Israel a mers la secție, deși era internat în spital

  • de

De la spital, direct la secția de votare. Sergiu Ciubotaru este conaționalul nostru de la Tel Aviv, Israel, care a ieșit la vot, în ciuda faptului că este internat în spital.

Ambasadorul Republicii Moldova din Israel, Alexandr Roitman, l-a întâlnit pe Sergiu și l-a ghidat pe drum spre secția de votare.

Cetățeanul a solicitat ajutorul Ambasadorului Republicii Moldova în Israel, Alexandru Roitman, pentru a ajunge la secția de votare. Dumnealui a venit să voteze, eu l-am întâmpinat și îi arăt direcția către secția de votare”, spune Ambasadorul Alexandru Roitman.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/AQPspH7Szs5E3HG8i_zc_mAp8ZRMha6ecPFSXxrPcAt-NmWd1SJKprNxecC_ErreMTzMyhXwgBinuGkcVtMQEQeX.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Precizăm că cele mai aglomerate secții de votare din străinătate sunt în Rusia, Franța, Austria, România și Spania. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), la unele secții s-au format cozi de peste o sută de persoane.

Diaspora din Rusia, Franța și România, cea mai activă la vot: Cozi de peste o sută de persoane

Articolul VIDEO Votul, mai presus de toate. Un moldovean din Israel a mers la secție, deși era internat în spital apare prima dată în Realitatea.md.