Sari la conținut

Vremea de alegeri: Cer variabil și temperaturi de până la +15 grade Celsius

  • de

Astăzi, 20 octombrie când se desfășoară alegerile prezidențiale și referendumul privind integrarea europeană a Republicii Moldova, va fi relativ cald, cu vreme confortabilă pentru această perioadă. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă temperaturi între +10 și +15 grade Celsius.

La nord termometrele vor arăta temperaturi cuprinse între 0° și +10°C. În centrul țării și în Capitală temperaturile vor varia între +3° și +13°C. În sudul țării astăzi vor fi temperaturi cuprinse între +5°…+15°C.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vântul va sufla din nord-est și va avea o viteză maximă de 9 km/h. Umiditatea aerului va fi de 60%.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis un Cod Galben de înghețuri pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Astfel, în perioada 17-21 octombrie curent, în orele nocturne și ale dimineții se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de -1…-4°C, izolat în aer -1…-2°C.

Articolul Vremea de alegeri: Cer variabil și temperaturi de până la +15 grade Celsius apare prima dată în Realitatea.md.