Sari la conținut

VIDEO Prăpăd în Italia, din cauza ploilor şi inundaţiilor devastatoare. O persoană a murit și mii au fost evacuate

  • de

Inundaţiile continuă să facă ravagii în Italia. În regiunea Bologna, mai bine de 2500 de oameni au fost evacuaţi din zonele afectate, petrecându-și noaptea în adăposturi de urgenţă sau la rude şi prieteni. Zeci de şcoli au fost închise, iar 40 de pacienţi dintr-un spital au fost scoşi de urgenţă din instituţie după ce saloanele au fost inundate, transmite Agerpres.

Numeroase străzi au fost inundate, iar un tânăr de 20 de ani a murit în maşina sa, după ce a fost surprins de creşterea nivelului apelor.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/ssstwitter.com_1729510987977.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Regiunea Emilia-Romagna, a cărei capitală este Bologna, a fost lovită de furtuni care au provocat pagube estimate la mai multe milioane de euro.

Mai multe zone din sudul Italiei, inclusiv Calabria şi Sicilia, s-au confruntat, de asemenea, cu inundaţii în centrul oraşelor, în ultimele zile.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/ssstwitter.com_1729419852124.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

În multe zone, maşinile parcate au fost măturate de torenţi, iar înregistrările video au surprins scutere luate de ape pe străzile inundate.

Meteorologii au prognozat o ameliorare a situaţiei în zilele următoare.

Articolul VIDEO Prăpăd în Italia, din cauza ploilor şi inundaţiilor devastatoare. O persoană a murit și mii au fost evacuate apare prima dată în Realitatea.md.