Sari la conținut

VIDEO Șeful DRRM, mesaj după alegerile de duminică: Cetățenii au ales să fie de partea democrației, libertății și păcii

  • de

Cetățenii Republicii Moldova au ales calea păcii și democrației, susține șeful DRRM, Adrian Dupu. Oficialul a menționat că se întâmplă deși pro-rușii au încercat să influențeze votul.

În opinia lui Dupu, în turul doi al prezidențialelor este nevoie de o alegere și mai mare. Astfel, consideră oficialul, forțele maligne nu vor poate deturna procesul electoral.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Republica Moldova a ales Europa. Cetățenii Republicii Moldova au ales să fie de partea democrației, a libertății și a păcii. Chiar dacă rușii și pro-rușii au încercat să deturneze alegerea oamenilor, cetățenii de pe acest mal al Prutului au înțeles că nu există o altă cale spre dezvoltare decât Uniunea Europeană.

Evenimentele din weekendul trecut trebuie să fie o lecție pentru alegeri de peste două săptămâni. Trebuie să existe o mobilizare mai mare, mai puternică, pentru ca nimeni să nu deturneze alegerea noastră și nimeni să nu aleagă în locul nostru. Felicitări, Republica Moldova, pentru că ai ales Europa”, a transmis Adrian Dupu.

Amintim că, luni, 21 octombrie, primele persoane din România, președintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu și președintele Senatului Nicolae Ciucă, au transmis mesaje de susținere pentru Maia Sandu și au felicitat cetățenii Republicii Moldova, după ce majoritatea a votat pentru includerea în Constituție a obiectivului de integrare europeană.

Articolul VIDEO Șeful DRRM, mesaj după alegerile de duminică: Cetățenii au ales să fie de partea democrației, libertății și păcii apare prima dată în Realitatea.md.