Sari la conținut

Ion Ceban s-a întâlnit cu Alexandr Stoianoglo. Spune că este dispus să poarte discuții și cu Maia Sandu

  • de

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a avut joi, 24 octombrie curent, o întrevedere cu candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo. Potrivit lui Ceban, întâlnirea a avut loc la inițiativa lui Stoianoglo, iar în cadrul întevederii au discutat despre mai multe aspecte.

În mesajul său, primarul Ion Ceban a precizat este este deschis pentru discuții și cu candidatul la funcția de președinte, Maia Sandu și a invitat-o la fel, la Primăria Chișinău, pentru a discuta.

„Astăzi, la inițiativa candidatului la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, am avut o întrevedere și discuții. Rămân în continuare ferm în dezvoltarea Chișinăului și al Republicii Moldova pe calea sa spre integrarea europeană.

Am venit cu propuneri pe care să le analizeze pe viitor și să le ia în calcul și anume:

1. Realizarea proiectului de țară de construcție a centurii Chișinău.
2. Instituirea poliției comunitare în toate localitățile din Republica Moldova.
3. Promovarea și aprobarea proiectului referitor la parcările în Chișinău și în toată țara.
4. Revenirea la subiectul propus de noi privind impozitele persoanelor juridice care să rămână în proporție de 50 la sută în bugetul local al municipiului Chișinău și Bălți, deoarece actualmente, în raport cu alte localități, cele două municipii sunt abordate discriminatoriu”, se arată în mesajul lui Ceban.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că, în mai puțin de două săptămâni, cetățenii Republicii Moldova vor fi chemați la urne pentru a-și alege viitorul președinte, turul II de scrutin. Va fi bătălia anului între candidatul guvernării Maia Sandu și cel al socialiștilor, Alexandr Stoianoglo.



Articolul Ion Ceban s-a întâlnit cu Alexandr Stoianoglo. Spune că este dispus să poarte discuții și cu Maia Sandu apare prima dată în Realitatea.md.