Sari la conținut

Șofer din Briceni, prins pe picior greșit. Riscă să fie privat de dreptul de a conduce până la 90 de zile

  • de

Un șofer de 20 ani riscă să fie sancționat, dar și privat de dreptul de a conduce vehicule până la 90 zile, după ce a fost depistat că se deplasa cu vitează excesivă printr-o localitate din raionul Briceni. Tânărul, care se afla la volanul unei mașini de model Toyota, a fost stopat de un echipaj de poliție în satul Corjeuți, având la bord 136 km/h.

Conform Codului Contravențional, pentru depășirea limitei de viteză cu mai mult de 80 km/h, șoferul riscă o amendă de până la 5000 de lei, însoțită de suspendarea dreptului de a conduce vehicule pentru o perioadă cuprinsă între 60 și 90 de zile.

Viteza excesivă continuă să fie una dintre principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere, iar potrivit statisticilor, de la începutul anului, în Republica Moldova au fost înregistrate 456 de accidente rutiere, soldate cu 86 de decese și 386 de persoane rănite.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Șofer din Briceni, prins pe picior greșit. Riscă să fie privat de dreptul de a conduce până la 90 de zile apare prima dată în Realitatea.md.