Sari la conținut

VIDEO Deputată PAS: Voturile pentru opțiunea „DA” la referendum au fost „curate”. O bătălie nedreaptă în raport cu noi

  • de

Voturile pentru opțiunea „DA” la referendum au fost „curate”, susține deputata PAS Doina Gherman. Potrivit ei, urmează și alte bătălii pe care moldovenii ar trebui să le câștige.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Rezoomat” cu Ileana Pîrgaru, difuzată la RLIVE TV. Parlamentara consideră că au existat mai multe atacuri la adresa Republicii Moldova și a democrației din țară.

„A fost o luptă complicată, cu un dușman mare, cu atacuri la democrația și suveranitatea Republicii Moldova. A fost o bătălie nedreaptă în raport cu noi, dar voturile pe care le-am obținut sunt voturi curate. Am câștigat o bătălie dintr-o luptă mult mai mare. Este o primă victorie, dar urmează și alte lupte, pe care trebuie să le câștigăm”, a spus Gherman.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/Doina-Gherman-rezultate-referendum.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Totodată, deputata a menționat că modificarea Constituției, urmare a referendumului, a fost necesară pentru ca, dacă la putere vin forțe pro-ruse, cursul geopolitic al țării să nu poată fi schimbat. În opinia sa, urmare a scrutinului, procesul de integrare europeană a țării va deveni mai alert.

VIDEO Ce înseamnă modificarea Constituției, după referendum? Explicația vicepreședintei Parlamentului, Doina Gherman

Articolul VIDEO Deputată PAS: Voturile pentru opțiunea „DA” la referendum au fost „curate”. O bătălie nedreaptă în raport cu noi apare prima dată în Realitatea.md.