Sari la conținut

VIDEO „Tanti Raia”, plasată în arest la domiciliu. Poliția: A fost reținută în urma unei investigații jurnalistice

  • de

„Tanti Raia”, președinta organizației primare Dobrogea din cadrul blocului „Victorie”, dar și protagonista investigației ZdG „În Slujba Moscovei”, a fost plasată în arest la domiciliu pentru un termen de 30 zile. Joi, 24 octombrie curent, Judecătoria Chișinău – sediul Ciocana a admis demersul procurorilor privind aplicarea măsuri preventive.

Potrivit unui comunicat emis de Poliția Națională, „tanti Raia”, implicată în schema infracțională privind finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă, a concurenților electorali și coruperea electorală, a fost reținută pe data de 22 octombrie.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_6009.MP4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că, la 18 octombrie 2024, au fost reținute 2 persoane, în baza informației organului de constatare al INI care s-a autosesizat pe faptul că, de către instituția media „Ziarul de Gardă” a fost publicată o investigație jurnalistică, în care sunt prezentate informații relevante ce indică la implicarea mai multor persoane, în comiterea infracțiunii de corupere electorală.

La 19 octombrie 2024, de către Judecătoria Chișinău- sediul Ciocana, în privința celor doi a fost aplicată măsura preventivă – arestarea preventivă pe un termen de 20 de zile.

Mai mulți activiști de-ai lui Șor, reținuți după investigația cu „tanti Raia”. Cine sunt ei?

Articolul VIDEO „Tanti Raia”, plasată în arest la domiciliu. Poliția: A fost reținută în urma unei investigații jurnalistice apare prima dată în Realitatea.md.