Sari la conținut

Adjunctul lui Guțul, Victor Petrov, luat pe sus de procurori. Ar fi vizat într-un dosar de spălare de bani

  • de

Procurorii au dat buzna în dimineața zilei de vineri, 25 octombrie curent, și în UTA Găgăuzia. Mai exact, în biroul adjunctului bașcanului din autonomie, Victor Petrov. Acesta ar fi vizat, potrivit surselor Deschide.MD, într-un dosar penal pornit pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Sursa citată scrie că Petrov este suspectat de faptul că ar activa în favoarea a mai multe persoane care fac parte din grupările „ȘOR” și „Bulgaru” – ultima fiind condusă de „hoțul în lege” Grigori Caramalac. În speță, Caramalac ar fi cel care stă în spatele acțiunilor PSRM din perioada electorală, având strânse legături cu Ilan Șor.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Între timp, percheziții au loc și în mai multe localități din Orhei, Rezina și Nisporeni. Purtătoarea de cuvânt a CNA a declarat pentru Realitatea.md că acțiunile au loc în vederea documentării faptelor ilicite de corupere electorală.

Ofițerii CNA au dat buzna în mai multe localități din Orhei, Rezina și Nisporeni. Percheziții au loc și în Chișinău

Articolul Adjunctul lui Guțul, Victor Petrov, luat pe sus de procurori. Ar fi vizat într-un dosar de spălare de bani apare prima dată în Realitatea.md.