Sari la conținut

Moartea unei românce, găsită pe un câmp lângă Roma, a pus pe jar autoritățile din Italia. Ce s-a întâmplat cu femeia

  • de

Trupul unei românce a fost descoperit pe un câmp din apropiere de Roma, Italia. După o anchetă dificilă, anchetatorii au stabilit ce s-a întâmplat și cum s-a produs moartea femeii, scrie digi24.ro.

Femeia a fost găsită lângă o stradă unde, în urmă cu câteva ore, avusese loc un accident ușor. Cei doi șoferi implicați nu au avut nevoie de spitalizare.

Inițial, nimeni nu a făcut legătura între cele două evenimente. Criminaliștii însă au stabilit că românca avea răni grave suferite care ar fi putut fi provocate de acest accident.

Anchetatorii au descoperit că unul dintre șoferi, este vorba despre un cetățean american, militar la o bază militară de lângă Roma, a lovit-o inițial pe româncă, înainte de a se izbi de o altă mașină.

Potrivit polițiștilor, femeia se afla într-o stație de autobuz, moment în care a fost lovită de mașină, după care șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un alt autoturism, condus de o italiancă.

În timpul declarațiilor, americanul nu a recunoscut că a lovit-o pe româncă. Bărbatul este cercetat pentru omor, iar un detaliu agravant este faptul că acesta nu i-a oferit femeii primul ajutor.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Moartea unei românce, găsită pe un câmp lângă Roma, a pus pe jar autoritățile din Italia. Ce s-a întâmplat cu femeia apare prima dată în Realitatea.md.