Sari la conținut

Patru răniți, într-un atac cu cuțitul la un supermarket din Sankt Petersburg. Suspectul a fost arestat

  • de

Un bărbat înarmat cu un cuţit a rănit patru persoane vineri, 25 octombrie curent, într-un supermarket din Sankt Petersburg, Rusia înainte de a fi arestat de poliţie, relatează digi24.ro.

Atacatorul „a atacat clienţii şi i-a înjunghiat cu un cuţit” într-un supermarket al grupului rus O’Key, a precizat Comitetul rus de Anchetă într-un comunicat. Motivul acestui atac nu este cunoscut încă.

„Patru victime cu răni de diferite grade de severitate au fost spitalizate şi au primit îngrijiri medicale, în timp ce suspectul a fost arestat la locul faptei”, se arată în comunicatul de presă al Comitetului.

Polițiștii au publicat imagini cu supermarketul după atac, una arătând o pată mare de sânge pe podeaua unuia dintre raioane. Iar în fotografiile, publicate de mass-media rusă se vede un bărbat purtând o jachetă neagră şi imobilizat la pământ de poliţie, precum şi un cuţit pătat de sânge.

O femeie, martoră la incident, a afirmat că a văzut un bărbat aruncând cu „sticle de şampanie” şi luând un cuţit.

„Clienţii au fugit, dar el a ajuns din urmă o femeie în mijlocul magazinului şi a înjunghiat-o în piept”, a mai spus ea.

Potrivti autorităților, o anchetă a fost deschisă pentru tentativă de omor asupra a două sau mai multe persoane.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Patru răniți, într-un atac cu cuțitul la un supermarket din Sankt Petersburg. Suspectul a fost arestat apare prima dată în Realitatea.md.