Sari la conținut

Pavel Filip, director general Sudzucker Moldova, a confirmat moartea lui Alexander Koss: A fost un om deosebit

  • de

Pilotul care a decedat în urma accidentului aviatic de la Vadul lui Vodă este Alexander Koss, cel care a fost pentru mai bine de 20 de ani speaker al comitetului de conducere al Sudzucker Moldova – cel mai mare producător de zahăr din Republica Moldova. Zvonuri că anume el ar fi decedat au apărut în prima jumătate a zilei, după care fostul premier Pavel Filip, director general al companiei, a confirmat informația printr-o postare în care și-a exprimat condoleanțe.

„Sunt profund întristat de plecarea din viață a lui Alexander Koss. A fost un om deosebit, un prieten și un exemplu de devotament pentru cei dragi. A fost un om care a pus pasiune în tot ce a făcut, atât în afaceri, cât și în viața de familie, și a inspirat prin felul său de a fi. Compasiune şi condoleanțe pentru familie, rude şi prieteni în aceste momente dificile. Dumnezeu să-l ierte”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Potrivit Autorității Aeronautice Civile, avionul s-a prăbușit în jurul orei 09:51, în zona Vadul lui Vodă. Aeronava ultra ușoară de tip Socata TB20, înregistrată în Germania cu numărul de înregistrare D-EMRT, a fost cuprinsă de flăcări, după impactul cu solul. În interiorul epavei a fost identificat un corp carbonizat. Totodată, au fost demarate procedurile de investigație in conformitate cu legislația în vigoare, Biroul de Investigare a Accidentelor și Incidentelor în Transporturi, urmând să emită un raport oficial la finalizarea investigației.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Pavel Filip, director general Sudzucker Moldova, a confirmat moartea lui Alexander Koss: A fost un om deosebit apare prima dată în Realitatea.md.