Sari la conținut

Atacuri aeriene ale ruşilor asupra regiunii Harkiv. Mai multe persoane au fost rănite

  • de

Mai multe persoane au fost rănite în cursul nopţii în urma atacurilor aeriene în valuri ale Rusiei asupra regiunii Harkiv din nord-estul Ucrainei, au declarat luni dimineaţă oficiali militari ucraineni, potrivit Reuters.

Două persoane au fost spitalizate, după ce Rusia a lovit oraşul Harkiv – centrul administrativ al regiunii Harkiv – cu bombe ghidate cu precizie şi a avariat mai multe clădiri rezidenţiale, a declarat primarul oraşului, Ihor Terekhov.

Au existat mai multe atacuri asupra oraşului mai târziu în noapte, a declarat Terekhov pe canalul de mesagerie Telegram, atacurile avariind parţial mai multe clădiri. Alte patru persoane au suferit diverse răni în regiunea Harkiv mai târziu în noapte, după ce Rusia a lansat mai multe atacuri, a declarat guvernatorul regional Oleh Syniehubov pe Telegram.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Într-un atac asupra oraşului Chuhuiv, o clădire rezidenţială a fost avariată, a declarat Syniehubov. El a adăugat că nu au existat răniţi în acest atac.

Articolul Atacuri aeriene ale ruşilor asupra regiunii Harkiv. Mai multe persoane au fost rănite apare prima dată în Realitatea.md.