Sari la conținut

VIDEO Un angajat al CNA, desemnat „cel mai puternic om” în Moldova. Câți au participat la Gladiator Challenge

  • de

Ștefan Tonu a devenit ”cel mai puternic om” din Republica Moldova. Angajatul Centrului Național Anticorupție (CNA) a demonstrat acest lucru la turneul Gladiator Challenge care a reunit 100 de sportivi. 

Cu ocazia acestei performanțe remarcabile, CNA a venit cu un mesaj de felicitare.

„Titlul de ”Cel mai puternic om din Republica Moldova”, disputat în cadrul competiției Gladiator Chalenge Moldova, a fost câștigat de ofițerul Centrului Național Anticorupție – Ștefan Tonu. Trofeul i-a revenit după două zile în care ofițerul CNA a concurat cu cei 100 de sportivi înscriși în competiție.

Acesta și-a demonstrat măiestria și abilitățile fizice la toate cele 12 probe sportive și a învins! Suntem mândri de succesul colegului nostru și îi urăm noi performanțe atât în domeniul sportului, cât și în lupta anticorupție. Felicitări, Ștefan!”, se arată în comunicatul emis de CNA.

[bzplayer mp4=”//cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/AQOKp2TRl_0IfMclH18aTQnantIDUfw4zUtSaLxr8uygU1JPsmRC6-13WziyAw6o-GqxNG1-TM8LH-HNeImCPlcI.mp4″ muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că în perioada 26-27 octombrie curent, la Chișinău Arena, s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Gladiator Challenge Moldova. Participanții au avut ocazia să-și testeze abilitățile fizice în fața întregii națiuni, concurând pentru titlul de „Cel mai puternic om din țară” și premiul mare de 100 000 lei.

Articolul VIDEO Un angajat al CNA, desemnat „cel mai puternic om” în Moldova. Câți au participat la Gladiator Challenge apare prima dată în Realitatea.md.