Sari la conținut

13 polițiste din Moldova, vizită în SUA. Au participat la un eveniment care a reunit femei din 70 de țări

  • de

13 angajate ale Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova se află, în aceste zile, în Statele Unite ale Americii. Polițistele au participat, potrivit unui comunicat al reprezentanților ambasadei americane la Chișinău, la Conferința Internațională a Femeilor în Poliție, desfășurată la Chicago.

„Cu sprijinul Secției de Justiție Penală și Aplicarea Legii a Ambasadei SUA, delegația moldovenească s-a alăturat celor peste 800 de femei din 70 de țări. Conferința a subliniat rolul esențial al femeilor în domeniul aplicării legii la nivel global. Programul a inclus sesiuni de instruire despre leadership, managementul frontierelor, echilibrul dintre viața profesională și personală, combaterea stereotipurilor și violenței bazate pe gen”, se arată în comunicatul ambasadei.

Polițistele din Moldova au participat, de asemenea, la ceremonia oficială de deschidere a evenimentului, care a continuat cu o paradă a națiunilor, unde reprezentantele delegației noastre au defilat cu mândrie în uniformele lor de serviciu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!



Articolul 13 polițiste din Moldova, vizită în SUA. Au participat la un eveniment care a reunit femei din 70 de țări apare prima dată în Realitatea.md.