Sari la conținut

Sunt fiu de primar! Un adolescent, prins de Poliție în timp ”plimba” mașina unei primării din Orhei

  • de

Situație scandaloasă în raionul Orhei. Un minor a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea o mașină, fără a deține un permis de conducere. Acesta are 17 ani și este fiul unui președinte al Organizației teritoriale a unui partid politic în Orhei, care deține și funcția de primar al unei localități din zonă.

Oamenii legii, într-un comunicat de presă, anunță că minorul a fost oprit de poliție în timp ce conducea neuniform o Dacia Duster, automobil care este și proprietate a primăriei.

„Polițiștii au acționat imediat, îndepărtându-l de la volanul mașinii și aplicându-i o sancțiune pentru conducerea vehiculului fără permis de conducere. De asemenea, și tatăl băiatului a fost sancționat pentru că a predat mijlocul de transport unui minor care nu deține dreptul legal de a conduce. Mașina a fost ridicată și transportată la parcarea specială. Reiterăm că, încredințarea unui vehicul minorilor poate avea consecințe grave”, informează Poliția Națională.

În context, oamenii legii fac un apel către toți părinții să adopte o atitudine responsabilă în legătură cu utilizarea automobilelor și să respecte reglementările legale pentru siguranța tuturor.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Potrivit surselor pulsmedia.md, este vorba de fiul președintelui Organizației Teritoriale a Partidului „Renaștere”, Vasile Cojocaru, care este și primar al localității Pohrebeni.

Articolul Sunt fiu de primar! Un adolescent, prins de Poliție în timp ”plimba” mașina unei primării din Orhei apare prima dată în Realitatea.md.