Sari la conținut

FOTO Mesajul de susținere al premierul Dorin Recean pentru participanții la Euro Marathon 2024

  • de

Prim-ministrul Dorin Recean a venit duminică, 8 septembrie curent, cu un mesaj de salut și susținere pentru participanții la Euro Marathon 2024 – eveniment sportiv dedicat promovării viitorului european al Republicii Moldova.

„Prin această cursă nu doar promovăm un stil de viață sănătos, dar și consolidăm spiritul nostru european. Avem o direcție foarte clară, iar pentru asta avem nevoie de o societate consolidată, o societate puternică, o societate sănătoasă și viguroasă”, a spus premierul.

Startul Euro Marathon 2024 a fost dat în Piața Marii Adunări Naționale, distanțele fiind adaptate atât pentru sportivi profesioniști, cât și pentru amatori, persoane cu dizabilități și copii. Distanța maximă de parcurs a fost de 10 km.

Participarea la cursă a fost gratuită, iar fiecare alergător a primit un tricou cu logoul evenimentului și câte o medalie. Euro Marathon 2024 a fost organizat de Sporter.md, cu sprijinul Președinției Republicii Moldova, Guvernului Republicii Moldova, Ministerului Educației și Cercetării, Delegației Uniunii Europene la Chișinău și altor parteneri externi.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Mesajul de susținere al premierul Dorin Recean pentru participanții la Euro Marathon 2024 apare prima dată în Realitatea.md.