Sari la conținut

VIDEO Lotul Paralimpic, întâmpinat la aeroportul din Chișinău. Maia Sandu și Dan Perciun, prezenți

  • de

Medaliații la Jocurile Paralimpice de la Paris Ion Basoc și Oleg Crețul au revenit în Republica Moldova. La aeroportul din Chișinău au fost așteptați de rude, prieteni, dar și de președinta țării, Maia Sandu, împreună cu ministrul Educației, Dan Perciun.

Flori și cuvinte de laudă, asta a primit întreg lotul paralimpic când au aterizat acasă.

„Lotul paralimpic este un exemplu de reziliență, efort și determinare. Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru Republica Moldova și pentru rezultatele extraordinare”, a menționat Dan Perciun.

Maia Sandu a venit și ea cu un mesaj de felicitare pentru lotul paralimpic.

„Suntem aici ca să ne exprimăm recunoștința. Avem încă două medalii la aceste jocuri olimpice. Sper să învățăm cu toții că orice este posibil și să avem cât mai mulți copii și tineri care să urmeze exemplul acestor eroi”, a precizat șefa statului.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Puteți urmări live momentul în care lotul paralimpic a fost întâminat la aeroport pe Rlive.md

Amintim că anul acesta la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Republica Moldova, a obținut în total cinci medalii, dintre care patru sunt de bronz, iar una de argint.

Articolul VIDEO Lotul Paralimpic, întâmpinat la aeroportul din Chișinău. Maia Sandu și Dan Perciun, prezenți apare prima dată în Realitatea.md.