Sari la conținut

VIDEO Doi tineri, dirijați de deținuți din penitenciare, au încercat să jefuiască un cuplu de pensionari. Ce li s-a promis

  • de

Doi tineri au fost reținuți de oamenii legii, după ce la indicația unor deținuți din penitenciar, au pătruns în casa unor bătrâni din localitatea Ursoaia, Căușeni, cu scopul de ai jefui de 100.000 lei.

„Cei doi tineri cu vârste de 18 și 23 de ani ar fi primit informația de la membrii grupului criminal organizat dirijat din penitenciare despre faptul că, victimele ar avea această sumă de bani. Prin urmare, aceștia și-au pregătit cagule, lipici și cuțitul pentru ca să comită atacul tâlhăresc.

Totuși, oamenii legii le-au deconspirat planul infracțional bine organizat, iar aproape de miezul nopții din 5 septembrie 2024, când bănuiții au pătruns forțat în gospodăria familiei, au fost reținuți, fără ca aceștia să le poată cauza daune victimelor ori să-i agreseze fizic”, transmite Poliția Republicii Moldova. 

Ulterior, a urmat aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile în privința acestora. Investigațiile penale continuă, inclusiv în deconspirarea altor membri ai grupului criminal organizat, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/cXkavLVpWS4″ muted=”false”]

Articolul VIDEO Doi tineri, dirijați de deținuți din penitenciare, au încercat să jefuiască un cuplu de pensionari. Ce li s-a promis apare prima dată în Realitatea.md.