Sari la conținut

Mită sub formă de tort şi biscuiţi? Doi angajaţi ANSA ar fi pretins bani şi produse de patiserie de la un comerciant

  • de

Trei funcționari ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSA) din Soroca sunt cercetaţi pentru corupţie. Ei ar fi pretins bani şi produse de patiserie de la un agent economic.

Ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) şi procurorii din Bălţi suspectează că persoanele vizate ar fi cerut 4000 de lei şi dulciuri pentru a nu documenta încălcările identificate în procesul de producere și comercializare a alimentelor, în lipsa autorizației sanitar-veterinare.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Într-un alt episod, aceștia ar fi solicitat 5000 de lei, însă ar fi acceptat și primit 4000 de lei, iar în contul diferenței de 1000 lei ar fi primit produse alimentare”, transmit ofițerii anticorupție.

În urma perchezițiilor efectuate în birourile, locuințele și automobilele bănuiților, au fost ridicate mijloace bănești și alte probe. CNA desfășoară acțiunile necesare, pentru documentarea cazurilor, suspecții fiind cercetați în stare de libertate.



Articolul Mită sub formă de tort şi biscuiţi? Doi angajaţi ANSA ar fi pretins bani şi produse de patiserie de la un comerciant apare prima dată în Realitatea.md.