Sari la conținut

Caz ȘOCANT la Ungheni: Un copil de doi ani a căzut în golul unui ascensor. Se află în stare gravă

  • de

Un copil de doi ani din Ungheni se află în stare gravă la spital, după ce a căzut în golul unui ascensor de la etajul șase a unui bloc de locuit. Tragedia s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 11 septembrie.

„Imediat, la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că copilul se afla la parter în tunelul ascensorului, în stare conștientă.

Potrivit informațiilor, băiatul a căzut după ce mama copilului a amplasat căruciorul între ușile ascensorului și s-a întors pentru a aduce un pachet. În acel moment s-a auzit un zgomot, iar copilul a căzut în gol în timp ce cabina ascensorului s-a urcat în sus. Salvatorii au efectuat lucrări de extragere a băiatului, iar medicii l-au preluat de urgență la spitalul raional”, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Micuțul urmează să fie transportat pentru îngrijiri medicale la Chișinău. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de organele de resort.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Caz ȘOCANT la Ungheni: Un copil de doi ani a căzut în golul unui ascensor. Se află în stare gravă apare prima dată în Realitatea.md.