Sari la conținut

Patru copii din sudul și nordul Moldovei au dispărut sub ochii mamelor. A fost desfășurată o operațiune de căutare

  • de

Două mame din Comrat și Bălți au anuțat autoritățile că copii acestora au dispărut. Totul a avut loc în seara zilei de marți, 10 septembrie.

„În seara zilei de ieri, patrulele din orașele Comrat și Bălți au fost alertate de două femei ce-și căutau copii. Este vorba de patru copii cu vârste de 8, 7 și 5 ani, dintre care trei frați. Carabinierii au acționat imediat, declanșând o operațiune de căutare.

Unul dintre copii, cel de 7 ani, se afla în grija mătușii sale, dispărând în circumstanțe necunoscute”, transmite Inspectoratul General de Carabinieri.

În urma unor acțiuni, minorii au fost găsiți în siguranță.

„Acest eveniment subliniază încă o dată importanța unei vigilențe sporite din partea părinților și a tuturor celor care au copii minori în grijă. Fiecare moment de neatenție poate conta, iar colaborarea rapidă cu autoritățile în astfel de situații poate face diferența. Să fim mereu responsabili și atenți la siguranța celor mici!”, transmite IGC.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Patru copii din sudul și nordul Moldovei au dispărut sub ochii mamelor. A fost desfășurată o operațiune de căutare apare prima dată în Realitatea.md.