Sari la conținut

Liderul PSDE, la întoarcerea din Turcia. Spune ce l-a impresionat în aeroportul din Ankara

  • de

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, a participat în perioada 7-8 septembrie, la reuniunea Comitetului European al Internaționalei Socialiste (IS), care a avut loc Turcia. Președintele PSDE spune că la întoarcerea în țară, în aeroportul din Ankara, a rămas impresionat de „atenția și grija turcilor față de promovarea companiilor și produselor lor”.

„Am revenit recent din Turcia, acolo unde am participat la reuniunea Comitetului European al Internaționalei Socialiste. În drum spre Chișinău am trecut, bineînțeles, prin aeroportul din Ankara.

Ceea ce am văzut, m-a impresionat, pe de o parte, și m-a întristat, pe de altă parte. M-a impresionat atenția și grija turcilor față de promovarea companiilor și produselor lor. Am văzut o sumedenie de firme care vindeau produse alimentare turcești, suveniruri, articole vestimentare etc.

Și m-a întristat faptul că noi, la Chișinău, așteptăm să vină companii străine să ne vândă produsele lor, să facă bani la noi acasă. De ce nu am putea să promovăm și noi companiile și produsele noastre?”, se arată în mesajul liderului PSDE.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

În perioada 7-8 septembrie, conducerea Partidului Social Democrat European (PSDE) a participat la reuniunea Comitetului European al Internaționalei Socialiste (IS), care a avut loc la Ankara, Turcia. Președintele PSDE, Ion Sula, și Secretarul general, Cazacu Iurie, au reprezentat partidul la evenimentul cu genericul: „Soluții progresive la provocările globale și locale”.

Articolul Liderul PSDE, la întoarcerea din Turcia. Spune ce l-a impresionat în aeroportul din Ankara apare prima dată în Realitatea.md.