Sari la conținut

VIDEO Alunecare de teren pe o stradă din Bălți. Petkov: „Propun ca să declarăm situație excepțională”

  • de

O porțiune de drum s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren. Totul s-a întâmplat miercuri, 11 septembrie, pe strada Sfântul Nicolae din orașul Bălți.

„Pe strada Sfântul Nicolae am avut și avem o alunecare de teren, cauzată de starea deplorabilă a apeductului și eu cred a unei întrețineri proaste de către întreprinderea responsabilă de apeduct. Dar, cu toate acestea, noi vom lua o decizie. Primul punct, eu propun ca să declarăm situație excepțională ceea ce s-a creat stradă”, a declarat primarul municipiului Bălți, Aleksandr Petkov, în cadrul unei ședințe.

De asemenea, el a mai adăugat că reprezentanții Primăriei care au mers la fața locului vor lua pe parcurs decizii.

„În zona nemijlocit mai jos de carosabilul Sfântului Nicolae sunt proprietăți private a cetățenilor care sunt încă în zona de risc parțial. Pot fi afectate terenuri posibil și casele cetățenilor. Nemijlocit cu un raport suplimentar o să venim când o să fie indicate pagubele materiale”, a declarat un responsabil de la Primărie.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Alunecare de teren pe o stradă din Bălți. Petkov: „Propun ca să declarăm situație excepțională” apare prima dată în Realitatea.md.