Sari la conținut

Ce fac alegerile din politicieni? Frolov a comentat anunțul lui Dodon: Timp de 1 an PSRM nu a dat explicații poliției

  • de

Angela Frolov, administratoare Genderdoc-M, a comentat pe seama anunțului lui Igor Dodon că din dosarele pe care le are organizația cu ex-președintele țării, unul e la CEDO și al doilea în instanță. „Deci, ambele au trecut de mult timp în urmă de procedura de investigații și ambele sunt pe alte declarații homofobe făcute de el. Plus, declarația pe care spune că am depus-o nici nu a fost făcută în acest an, cel puțin nu am documentat-o noi. Întrebare: Cum credeți, de ce Dodon a scris această postare în septembrie 2024?”, a remarcat Angela Frolov.

Problema lui Dodon cu LGBT, soluționată de Poliție? Ex-președintele a fost citat și este acuzat de instigare la ură

Administratoarea Genderdoc-M a mai precizat că un an în urmă, în campania electorală a primarilor, socialiștii au distribuit ziare cu conținut homofob, la care Genderdoc-M a depus plângere și acestea au fost extrase. Timp de un an socialiștii nu răspundeau la invitația de a da explicații poliției. „Acum, la Dodon s-a trezit conștiința (nu)” și a mers să depună explicații, după care a și scris o postare despre cât de repede Maia Sandu acționează în a ne proteja pe noi, persoanele LGBT”, a mai menționat Angela Frolov.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Ce fac alegerile din politicieni? Frolov a comentat anunțul lui Dodon: Timp de 1 an PSRM nu a dat explicații poliției apare prima dată în Realitatea.md.