Sari la conținut

FOTO Incendiu de proporții la un depozit din Bălți. Au intervenit 64 pompieri cu 14 unități de tehnică

  • de

Un depozit de pe strada Mihail Sadoveanu nr.25 din municipiul Bălți a luat foc în noaptea de 12 septembrie. Potrivit informațiilor prezentate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii au fost aleratați în jurul orei 01:25. Imediat la fața locului au fost îndreptate mai multe echipaje de salvatori.

În total, pentru stingerea focului, au intervenit 64 de salvatori și pompieri cu 14 unități de tehnică.

„Ajunși la destinație pompierii au stabilit că o suprafață de aproximativ 900 metri pătrați este cuprinsă de flăcări. Angajații IGSU au desfășurat mai multe sectoare de intervenție pentru a localiza și lichida incendiul. În urma arderii au fost afectate utilaje metalice și bunuri materiale din interiorul depozitului”, se arată în comunicatul IGSU.

IGSU spune că datorită intervenției eficiente au fost salvate de ardere încăperi și depozite cu mobilier pe o suprafață de aproximativ 2000 metri pătrați. Încăperile salvate se aflau în nemijlocită apropiere de suprafețele afectate de foc. Incendiul a fost localizat la ora 06:11.

La moment, la fața locului continuă lucrările de spălare și demontare a construcțiilor afectate. În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!


Articolul FOTO Incendiu de proporții la un depozit din Bălți. Au intervenit 64 pompieri cu 14 unități de tehnică apare prima dată în Realitatea.md.